Stiri

29.09.2015

Yamaha YZF-R1M suplimentata pentru 2016

Yamaha a anuntat de curand ca seria YZF-R1M va urma sa fie suplimentata cu noi unitati pentru 2016 . Constructorul japonez a facut anuntul pentru a satisface multitudinea de cereri pentru modelul de pista R1. Acesta vine la scurt timp dupa ce 500 de modele au fost comandate intr-o scurta perioada de timp, mai exact, imediat dupa distribuirea acestora pe piata.

In ciuda stocurilor ce tind spre zero si a solicitarilor ce vin in numar destul de mare, YZF-R1M este un model ce reuseste sa convinga Yamaha sa produca cat mai multe unitati, chiar daca pretul sau de pornire incepe undeva de la 22,000$. Daca ne gandim interesul este unul justificat, intrucat modelul beneficiaza de o tehnologie de top, cel putin pe segmentul supersport. Y-Trac System, este un software ce permite riderului sa-si conecteze dispozitivul Android la Ride Control System (YRC), oferind acces la o gama larga de informatii cu privire la motocicleta, inclusiv rotatiiile motorului, pozitia clapetei, temperatura aerului ambiant, acceleratia, consumul de combustibil si multe altele.

Yamaha nu a divulgat numarul exact de motociclete ce vor fi produse in runda a doua. De asemenea, nu se stie exact numarul de unitati ce vor fi alocate pe pietele din SUA si Europa. Totusi compania a tinut sa mentioneze ca stabilirea detaliilor cu priviere la aceste aspecte vor fi luate incepand cu 1 octombrie 2015.