Yamaha prezinta la salonul Milipol flota sa de vehicule speciale de politie si militare

16.11.2015

O serie de constructori in domeniul powersport au incheiat la nivel national parteneriate cu fortele militare si de politie avand ca obiect furnizarea de motociclete, ATV-uri sau UTV-uri, snowmobile sau ambarcatiuni, ilustrand performanta si utilitatea acestora si in domeniul apararii si mentinerii ordinii si linistii publice. Yamaha se numara printre principalii parteneri ai ministerelor de interne si apararii din multe state si acest lucru va putea fi ilustrat in cadrul expozitiei mondiale Milipol 2015, gazduite in capitala Frantei, Paris.

Milipol Paris, a 19-a editie a salonului international in domeniul apararii interne, reprezinta cea mai importanta expozitie in materie de securitate si siguranta interna, care va avea loc intre 17 si 20 noiembrie Paris Nord Villepinte Parc des Expositions, salon la care vor expune peste 900 de participanti din 49 de tari.

Timp de multi ani Yamaha a participat si a castigat licitatii avand ca obiect dotarea politiei si jandarmeriei cu vehicule specializate intr-o serie de tari, practic de pe toate continentele. Odata cu experienta obtinuta in urma acestor licitatii, incepand de la sfarsitul anilor ’80 constructorul japonez a trecut la dezvoltarea de vehicule special destinate fortelor de politie. Drumul Yamaha in acest domeniu nu este usor, in conditiile in care si alti constructori au patruns in acest segment, insa deocamdata japonezii se vor prezenta la Milipol cu o flota impresionanta, atat ca numar de modele, cat si ca dotarea acestora.

In 2015, producatorul japonez utilizeaza o gama larga de motociclete si scutere care sunt destinate de la serviciile de politie locala/municipala, la vehicule mari pentru unitati vamale, de politie sau jandarmerie. De la scuterele de 50cc din dotarea politiei rutiere, la tourer-ul FJR 1300 AP, utilizat in multe state, de la modelele MT-09 Tracer Police, ideale pentru urmariri in trafic, la modelele XT660Z Tenere, adaugandu-se si modelul de ATV Grizzly 450, dar si modele enduro precum WR450F, WR125R, aproape orice departament din cadrul apararii interne din multe tari, are in garajele sale un vehicul cu sigla Yamaha.

Din fabrica, modelele care doteaza fortele de politie si pe cele militare au o serie de dotari specifice: sirena, girofar, parbriz securizat, rezervoare de combustibil rezistente la gloante si explozii, evacuari silentioase, ambreiaje automate, spatii speciale de depozitare, dar si scheme coloristice si grafice specifice fiecarui stat, astfel ca producatorul japonez denota o atentie deosebita parteneriatului cu ministerele de interne carora le furnizeaza flota de vehicule speciale.EticheteStiri recente


13.11.2018

Scurta prezentare Yamaha YZF-R125 2019

Yamaha YZF-R125, emotii R1  Pentru sezonul 2019, motocicleta YZF-R125 a fost optimizata pentru ...


08.10.2018

Rezultat bun pentru Yamaha la Buriram

  După raliul de motociclism viteză din Thailanda, Valentino Rossi a considerat ca ...


07.08.2018

Noi aditii in gama cross Yamaha

Yamaha Motor Corporation, USA a introdus modelele de motociclete cross pentru sezonul 2019. In frunt ...