Primele 95 de unitati din 2017 Yamaha XSR900 Abarth disponibile prin comanda online maine

16.01.2017

In noiembrie anul trecut, in cadrul salonului EICMA de la Milano, Yamaha nu a avut mari surprize de dezvaluit (YZF-R6 fiind deja lansat intr-un salon din SUA), insa acelea care au fost, chiar au fost interesante. Una dintre ele: 2017 Yamaha XSR900 Abarth, anuntat chiar pentru productie, desi prezentat ca si concept.

S-a vorbit de o serie limitata, totusi, in ideea in care modelul nu era decat o customizare la origine, anume a modelului MT-09, facuta in cooperare cu producatorul de masini Abarth. S-a vehiculat numarul de 695 unitati din seria limitata, iar primele 95 vor putea fi comandate online incepand de maine dimineata, site-ul fiind deschis pentru doar 12 ore, in care e posibil sa fie epuizat.

Abarth inseamna un cafe-racer, primul de fabrica pentru Yamaha, de acest gen, cum se mentiona, rodul colaborarii cu Abarth, care s-a incumetat la modificarile MT-09, colaborare data de faptul ca FIAT, proprietarul brandului este unul dintre sponsorii majori ai echipei de MotoGP a Yamaha. Concret, s-a pus un carenaj usor din fibra de carbon, o evacuare Akrapovic si altele.

Mai mult, primii proprietari (or fi 95, or fi mai putini?) ai modelului vor beneficia pe langa superbul cafe-racer si de o experienta unica pe pistele de curse, la un test drive (“VIP Experience”) si o vizita in Turin, la fabrica Abarth, impreuna cu un invitat.

Noua motocicleta va costa 9.999 lire sterline (peste 11.400 euro) si va ajunge la fericitii proprietari in cursul lunii aprilie. Modelul are deci un carenaj fata/spate din fibra de carbon, sa solo tip sportiv din piele de caprioara cu cusaturi rosii, ghidon clip-on, o coada tot tip sportiv, cu suport pentru placuta de inmatriculare, evacuare Akrapovic, numarul din seria limitata pe o placuta, motor CP3 in trei cilindri de 850cc, rezervorul de combustibil acoperit de placi din aluminiu, sistem de control al tractiunii si sistem ambreiaj slipper & assist. Succes la cumparaturi!EticheteStiri recente


13.11.2018

Scurta prezentare Yamaha YZF-R125 2019

Yamaha YZF-R125, emotii R1  Pentru sezonul 2019, motocicleta YZF-R125 a fost optimizata pentru ...


08.10.2018

Rezultat bun pentru Yamaha la Buriram

  După raliul de motociclism viteză din Thailanda, Valentino Rossi a considerat ca ...


07.08.2018

Noi aditii in gama cross Yamaha

Yamaha Motor Corporation, USA a introdus modelele de motociclete cross pentru sezonul 2019. In frunt ...