Stiri

08.09.2015

Casca Shark Speed-R

Castile Shark se impart in mai multe divzii : Pulse, Racing, Discovery si Metro. Fiecare model luand astfel o anumita destinatie.

Speed-R preia cateva elemente din gama profesionala (Racer-R Pro) dar in schimb este construita din fibra de sticla, fata de fibra de carbon. Materialul care se foloseste in interiorul castii este de inalta calitate si imbina diferite materiale textile. La barbie si in jurul gatului sunt protectii din material elastic ce nu lasa curentul sa patrunda si nici nu incomodeaza miscarile. Aceste protectii impreuna cu integul interior sunt detasabile si lavabile.

Fiind o casca de inspiratie sport, aerisirile isi fac treaba cu brio. Acestea sunt in numar de doua iar pentru o mai buna aerisire, aerul cald iese pe eleroanele posterioare. Pentru a putea respira si mai bine in zilele calduroase de vara, deflectorul din dreptul nasului este detasabil. Ca la majoritatea castilor Shark acesta este robust si are rolul de a nu aburi viziera in zilele reci.

In concluzie casca Shark Speed-R este o casca ce arata bine fiind totodata si confortabila. Singurele minusuri ar fi sistemul de securizare cu un click ce este greu de deschis cu manusi si zgomotul ce ajunge la pilot.


Etichete: , , ,