Akrapovic lanseaza un nou amortizor de evacuare dedicat modelului Yamaha YZF-R1

18.02.2015

Probabil ca multi vor spune ca Yamaha YZF-R1 dezvolta suficienta putere si nu are nevoie de nici o corectie aftermarket a companiei sau de vreo alta ajustare. Pana cand apare in peisaj Akrapovic, renumitul constructor sloven de evacuari si deja partener traditional al Yamaha si aduce inca o gaselnita de-a sa. Si astfel Yamaha YZF-R1 isi pastreaza toate performantele la cotele inalte, doar ca-n liniste aproape.

Noul amortizor de evacuare Slip-On e foarte silentios, proiectat special pentru acest model, nu afecteaza in absolut vreun fel puterea motocicletei si permite rider-ului sa se bucure de toate calitatile sale ramase intacte, asa cum au iesit de pe portile fabricii. Este scurt, compact si are calitatile fizice unui amortizor silentios verificat. Inspirat din MotoGP, este mai exact inspirat din amortizoarele folosite de catre Valentino Rossi si Jorge Lorenzo pe modelele lor YZR-M1 si sunt imbracate la fel, in scut din fibra de carbon.

Ce-i mai important insa, nu e nevoie de o echipa de standuri ca sa montezi amortizorul de esapament, ci te poti descurca singur. Asa si cum numele o sugereaza, Slip-On, piesa aluneca de-a lungul tevii de esapament si pentru fixare nu e nevoie decat de instrumentele pe care le gasesti in trusa ta uzuala. Fiecare surub si nit de fixare e asigurat de Akrapovic si nu necesita fise si manuale de instructiuni si utilizare.

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha, importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha