5 motociclete Yamaha destinate tinerilor piloti

10.06.2019

Copilul tau si-a exprimat dorinta de a face primii pasi in off road? Este cazul sa iei atitudine si sa „testezi” terenul, deoarece pe piata exista o larga diversitate de motociclete destinate generatiei tinere. In primul rand, se impune sa gasesti un model potrivit varstei. Totodata, tine cont de urmatoarele aspecte: capacitate cilindrica, garantie, dotari, confort si... buget. In continuare, iti prezentam 5 cele mai populare motociclete Yamaha de cross pentru copii.

  • Motociclete pentru copii - capacitate 50cc

Yamaha TT-R50E - acest model se bucura de recenzii bune din partea expertilor si a fost gandit pentru micii piloti cu varste curpinse intre 4 si 7 ani. Motocicleta 50cc de fata ii va impresiona pe acestia de la prima vedere: dispune de un design cu carcasă de polipropilenă ce combină armonios albastrul cu alb, inspirat de motocicletele Yamaha MX câștigătoare GP, cu o constructie concepută pentru a asigura confortul pilotului, cu poziție dreaptă în timpul mersului și cu șaua amplasată la 555mm înălțime, de real folos în momente de repaus.

Din punct de vedere tehnic, modelul se bazeaza pe un motor în 4 timpi cu 2 supape, SOHC, răcit cu aer, cu o capacitate cilindrică de 49cc, cuplat la o cutie de viteze cu 3 trepte și ambreiaj automat, simplu și plăcut de condus și manevrat. Ca măsură de siguranță, aceasta motocicletă nu poate fi pornită fără cheie de contact, oferind părinților controlul deplin asupra utilizării sale. Pachetul este completat de un sistem de suspensii de cursă lungă pe față și spate, frâne puternice pe tambur și pneuri off road late, ideale pentru teren accidentat.

Yamaha PW50 - vine dotata cu un motor compact de 50cc în 2 timpi, conectat la o cutie de viteze complet automată, astfel încât pilotul se poate axa pe controlul vehiculului și mai puțin pe schimbarea treptelor de viteză. În plus, modelul beneficiaza de limitator de viteză care permite adaptarea performanței motocicletei la priceperea și îndemânarea micului pilot. Merita mentionata transmisia finală pe cardan care promite costuri reduse de întreținere, alaturi de un design compact cu o greutate de numai 39kg, precum și un preț accesibil.

  • Motociclete pentru copii - capacitate 65cc. Recomandare: Yamaha YZ65 2019
  • Motociclete pentru adolescenti - capacitate 110cc

Yamaha TT-R110E - aceasta motocicletă de motocross pentru copii vine echipata cu un motor monocilindric în 4 timpi, 110cc, compact și fiabil, cu o funcționare lină și ușor de controlat, cuplat la o cutie de viteze în 4 trepte, semiautomată. Tânărul pilot va avea astfel oportunitatea de a se concentra la depășirea în siguranță a obstacolelor intalnite pe drum.

Modelul de motocross TT-R110E propune un design zvelt și elegant inspirat din succesul motocicletelor Yamaha YZ, cu finisaje de culoare racing-blue și cu o caroserie și apărătoare fabricate din propilenă ușoară și rezistentă. Pachetul de dotari standard include un sistem de pornire cu cheie de contact care oferă părinților controlul total asupra plimbarilor tânărului pilot, plus frâne puternice și sigure pe tambur. De asemenea, aceasta motocicleta are montate anvelope off road capabile să răzbată fără probleme prin noroi și suspensii de calitate, cu o cursă lungă față și spate.

  • Motociclete cross pentru adolescenti - capacitate 125cc

Yamaha TT-R125LWE - se adreseaza cu predilectie adolescenților cu un nivel mediu de experiență pe traseele de motocross. Modelul se remarca prin look-ul premium inspirat de motocicletele Yamaha învingătoare în competiții de profil, cu apărătoare și caroserie din polipropilenă rezistentă și foarte ușoară și cu o schemă de culoare racing-blue, reprezentand o imagine în miniatură a modelelor profesioniste de racing. Acest motocross 125cc vine echipat cu motor puternic și eficient în 4 timpi, de 125cc, ușor de întreținut, cuplat la un sistem de transmisie pe bază de cutie manuală de viteze cu 5 trepte. In plus, modelul detine un sistem de suspensii optimizate off road, cu o cursă lungă de 180mm față și frână frontală puternică pe disc de 220mm diametru, garantand o experiență de pilotare sigură și confortabilă. Puteti considera ca Yamaha TT-R125LWE este un model intermediar de motocicletă motocross pentru copii, cu un raport favorabil calitate/preț, perfect pentru un tânăr campion în devenire.

In concluzie, părinții care doresc să îi prezinte tanarului pilot o lume plină de aventură în care distracția și adrenalina sunt constant prezente, pot opta cu incredere pentru una din motocicletele Yamaha ilustrate mai sus. Modelele motocross Yamaha destinate celor mici ofera un mix de greutate redusa, putere si manevrabilitate, la care se adauga setarea tututor componentelor astfel incat pasiunea tinerilor va fi rasplatita pe traseu prin rezultate si cea mai pura experienta pe doua roti.EticheteStiri recente


12.11.2019

Coloreaza-ti viata cu BLACK FRIDAY ATVRom!

Ai auzit de oferta ATVRom de Black Friday? E de NERARAT de colorata!  Ti-am creionat 3 zile d ...


04.07.2019

Optimizari in lineup-ul cross-country Yamaha 2020

In legatura cu gama motocross Yamaha a sezonului 2020, se pot puncta doua aspecte: motocicleta YZ250 ...


10.06.2019

5 motociclete Yamaha destinate tinerilor piloti

Copilul tau si-a exprimat dorinta de a face primii pasi in off road? Este cazul sa iei atitudine si ...